Μαρινάκης σε Κασσελάκη: «Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφήσεις»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 15:33 Μαρινάκης σε Κασσελάκη: «Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφήσεις»

«Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφήσεις», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και στα «καρφιά» του κατά της κυβέρνησης για τη διαχείριση των θεομηνιών, που «σάρωσαν» τη Θεσσαλία, προκαλώντας το απόλυτο χάος. 

«Ο κ. Κασσελάκης συνεχίζει να προσπαθεί να καλύψει το πολιτικό κενό με βιντεάκια και επικοινωνιακά show. Αφού πήγε στην Καρδίτσα, καλό θα ήταν να ρωτήσει και τους πολίτες, αν μετά τον Ιανό η πολιτεία βρέθηκε δίπλα τους, όπως το κάνει και σήμερα. Αν διέθετε λίγο περισσότερο χρόνο θα το μάθαινε», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης.

«Ο προκάτοχός του προσπαθούσε να κάνει πολιτική ανεβαίνοντας στα τρακτέρ, ο κ. Κασσελάκης με γαλότσες και φτυάρια. Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις. Έχουν ανάγκη από ουσιαστική στήριξη. Κι αυτό κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η Κυβέρνηση: σε μια εποχή αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, να προσπαθεί να δίνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών», δηλώνει.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση