ΝΔ για Κασσελάκη: Ας πει στον σκηνοθέτη του να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 22:51 ΝΔ για Κασσελάκη: Ας πει στον σκηνοθέτη του να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών

«Ας πει στον σκηνοθέτη του να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών του» ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει η ΝΔ 

Την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο σπίτι της θείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου σχολιάζει με ανακοίνωσή της η ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς την «προσβλήτική και χυδαία».

«Το να πολιτεύεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκλειστικά με show και φτηνή επικοινωνία είναι δικαίωμά του. Το να το κάνει αυτό απευθυνόμενος σε πολίτες που έχουν πληγεί από το πιο έντονο καιρικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, όμως, είναι προσβλητικό και χυδαίο» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

«Σε κάθε περίπτωση, αφού έτσι έχει επιλέξει να πορευθεί, τουλάχιστον ας πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους» καταλήγει.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πρόσφατα επισκέφθηκε τον Βόλο και πήγε σε σπίτια πλημμυροπαθών, με κάποιους να μιλούν για «σόου μπροστά στις κάμερες».

Το ερώτημα που έχει προκύψει είναι κατά πόσο η επίσκεψή του στους πλημμυροπαθείς ήταν στημένη ή όχι, καθώς ένα από τα σπίτια που βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως ανήκει σε συγγενή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση