Πρότειναν στον Αλέξη Τσίπρα να γίνει πρόεδρος της Αριστεράς στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 16:39 Πρότειναν στον Αλέξη Τσίπρα να γίνει πρόεδρος της Αριστεράς στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Για επικεφαλής της ομάδας της Αριστεράς στο Συμβούλιο της Ευρώπης προτείνεται ο Αλέξης Τσίπρας. Με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε νωρίτερα την Τετάρτη (04.10.2023) ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου, Tiny Kox.

Ο Αλέξης Τσίπρας δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Tiny Kox.

Ο Ολλανδός πολιτικός, πρώην πρόεδρος του Σοσιαλιστικού κόμματος της Ολλανδίας και επί σειρά ετών επικεφαλής της Ομάδας της Αριστεράς στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, πρότεινε στον Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει από την ερχόμενη εβδομάδα τη θέση του επικεφαλής της ομάδας της Αριστεράς.

Υπενθυμίζεται ότι στην κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης συμμετέχουν αντιπροσωπείες βουλευτών από όλα τα κοινοβούλια της Ευρωπαϊκής Ηπείρου.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση