Οι προτάσεις Κασσελάκη για τις θέσεις κλειδιά της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Παραμένει επικεφαλής ο Σωκράτης Φάμελλος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 18:26 Οι προτάσεις Κασσελάκη για τις θέσεις κλειδιά της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Παραμένει επικεφαλής ο Σωκράτης Φάμελλος

Τις προτάσεις του για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις θέσεις ευθύνης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με τις προτάσεις που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα είναι ο Σωκράτης Φάμελλος, γραμματέας η Θεοδώρα Τζάκρη και διευθυντής ο Γιώργος Τσίπρας.

photo eurokinissi

Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Νίκος Παππάς, ο Διονύσης Καλαματιανός και ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος. Συντονιστής ΕΠΕΚ θα είναι ο Παύλος Πολάκης.

Να σημειωθεί πως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ζήτησε ψηφοφορία για τις προτάσεις του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έφυγε αμέσως μετά την ομιλία του νέου προέδρου.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση