Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για παράνομες ελληνοποιήσεις – Χειροπέδες και σε πρώην αστυνομικό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 11:10 Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για παράνομες ελληνοποιήσεις – Χειροπέδες και σε πρώην αστυνομικό

Οι παράνομες ελληνοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη αποκαλύφθηκαν και ήδη έγιναν οι πρώτες συλλήψεις. Η παρακολούθηση άρχισε να αποκαλύπτει άγνωστες αλήθειες…

Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων, μέσω πλαστών ταυτοτήτων, αποκάλυψε στη Θεσσαλονίκη η πολύμηνη έρευνα αστυνομικών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν μέχρι στιγμής 7 άτομα, μεταξύ αυτών και ένας πρώην αστυνομικός. Η ογκώδης δικογραφία περιλαμβάνει αρκετές συνομιλίες μεταξύ μελών του κυκλώματος.

Οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονταν αρκετό καιρό στα χνάρια του κυκλώματος, ενώ τις έρευνες φαίνεται να συνέδραμε και η Interpol.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση