Μπακογιάννης: Φεύγω από το δημαρχείο όπως μπήκα, με το κεφάλι ψηλά -Δική μου η ευθύνη για το αποτέλεσμα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 20:32 Μπακογιάννης: Φεύγω από το δημαρχείο όπως μπήκα, με το κεφάλι ψηλά -Δική μου η ευθύνη για το αποτέλεσμα

Ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε την πρώτη του δήλωση μετά τα αποτελέσματα των εκλογών με βάση τα οποία έχασε τον δήμο της Αθήνας.

«Φεύγω από το δημαρχείο όπως μπήκα, με το κεφάλι ψηλά» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες της Αθήνας που του έδωσαν την ευκαιρία να τους υπηρετήσει.

Στη δήλωσή του ανέφερε ότι επικοινώνησε με τον εκλεγμένο δήμαρχο Χάρη Δούκα, ο οποίος, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα, προηγείται με 10 μονάδες.

Αναλυτικά η δήλωση Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη μετά το αποτέλεσμα των εκλογών

«Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων, κ. Χάρη Δούκα και του έδωσα τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη μεγάλη του νίκη. Είχα την ευκαιρία να τον ευχαριστήσω για τον πολύ καλό, ουσιαστικό προεκλογικό μας αγώνα. Και ασφαλώς να τον διαβεβαιώσω πως και η ομάδα μου κι εγώ, είμαστε στην απόλυτη διάθεσή του ώστε να οργανώσουμε μία συγκροτημένη και σοβαρή μετάβαση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη μου την ομάδα, τον συνδυασμό, τους συνεργάτες, τους εθελοντές, όλες και όλους που μάς υποστήριξαν. Έχουν κάνει έναν πραγματικά καταπληκτικό αγώνα. Η ευθύνη του αποτελέσματος ανήκει αποκλειστικά σε εμένα. Και κάτι ακόμα προς όλους τους Αθηναίους και όλες τις Αθηναίες.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί μου δώσατε την ευκαιρία μιας ζωής και μου επιτρέψατε να σας υπηρετήσω. Φεύγω από το δημαρχείο όπως μπήκα, με το κεφάλι ψηλά. Ευχαριστώ πολύ, καλό βράδυ σε όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση