Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε στο Ισραήλ συγγενείς ομήρων που απήχθησαν από τη Χαμάς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 17:01 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε στο Ισραήλ συγγενείς ομήρων που απήχθησαν από τη Χαμάς

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο Ισραήλ συναντήθηκε με συγγενείς ομήρων που απήχθησαν από την Χαμάς κατά την εισβολή των τρομοκρατών πριν από 2 εβδομάδες.

Ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα Νόαμ Κατς σε ανάρτησή του στο X δημοσίευσε φωτογραφίες από τη συνάντηση του πρωθυπουργού στο Ισραήλ.

Η ανάρτηση του πρέσβη του Ισραήλ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, συναντήθηκε με δύο οικογένειες ομήρων της Χαμάς, οι οποίες και του ζήτησαν την ασφαλή επιστροφή των οικείων τους, έκκληση που έχουν απευθύνει σε πολλούς ηγέτες. Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε συγκλονισμένος από τις δύσκολες στιγμές που περνούν και για τις τελευταίες επικοινωνίες που είχαν με τους δικούς τους ανθρώπους, όταν ήδη είχαν οδηγηθεί στη Γάζα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση