Έκλεψαν καμπάνες από ναούς και εξωκλήσι – Μεταξύ των δραστών ένας ανήλικος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 15:30 Έκλεψαν καμπάνες από ναούς και εξωκλήσι – Μεταξύ των δραστών ένας ανήλικος

Η συνολική τους λεία ξεπερνά τις 19.000 ευρώ.

Τρεις μπρούτζινες καμπάνες αφαίρεσαν από Ιερούς Ναούς και ένα εξωκλήσι στην περιοχή της Πιερίας, πέντε άτομα -μεταξύ αυτών κι ένας ανήλικος- σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Οι κλοπές έγιναν το δίμηνο Ιουνίου – Ιουλίου του 2023 και για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τρεις ημεδαποί άνδρες, μία ημεδαπή γυναίκα και ένας ανήλικος ημεδαπός.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι τρεις άνδρες μαζί με τον ανήλικο, επιβαίνοντας σε όχημα που τους είχε παραχωρήσει η συνεργός τους, αφαίρεσαν από δύο Ιερούς Ναούς και ένα εξωκκλήσι συνολικά τρεις μπρούτζινες καμπάνες. Το ίδιο χρονικό διάστημα διέπραξαν μία κλοπή οχήματος, το οποίο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στον παθόντα. Επίσης διέρρηξαν ένα σταθμευμένο όχημα αφαιρώντας χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα.

Η συνολική τους λεία ξεπερνά τις 19.000 ευρώ όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση