Κασσελάκης: «Θέλουμε μια ισχυρή ανεξάρτητη δικαιοσύνη και θα είμαστε στο πλευρό των έντιμων δικαστών»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 11:08 Κασσελάκης: «Θέλουμε μια ισχυρή ανεξάρτητη δικαιοσύνη και θα είμαστε στο πλευρό των έντιμων δικαστών»

Με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Κατά την έξοδό του από το γραφείο της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε δηλώσεις τονίζοντας ότι συζήτησαν το θέμα των υποκλοπών.

«Καλημέρα συναντηθήκαμε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και την ευχαριστούμε για το χρόνο της. Συζητήσαμε για τις υποκλοπές και τις εκφράσαμε διάφορες ανησυχίες εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμφωνήσαμε ότι η διαλεύκανσή της υπόθεσης το συντομότερο δυνατό είναι προτεραιότητα και για τη δικαιοσύνη και για την κοινωνία.

Οι ανησυχίες μας εδράζονται όχι μόνο στην ουσία της υπόθεσης αλλά και στις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό. Να είναι ξεκάθαρο προς όλες και όλους πως η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει μία ισχυρή ανεξάρτητη δικαιοσύνη και σε αυτή την πορεία θα είμαστε πάντα στο πλευρό των έντιμων δικαστών, ώστε να μπορεί ο Έλληνας πολίτης να έχει ως τελευταίο αποκούμπι τη δικαιοσύνη στη χώρα μας», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: ΕΡΤ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση