Γεωργιάδης: «Ζητώ συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, αντιπολίτευση και τρολ διαστρέβλωσαν όσα είπα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 12:19 Γεωργιάδης: «Ζητώ συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, αντιπολίτευση και τρολ διαστρέβλωσαν όσα είπα» (φωτο intime)

Ο υπουργός Εργασίας απάντησε για την δήλωσή του και διευκρίνισε ξανά τι εννοούσε ζητώντας συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την χθεσινή του δήλωση η οποία προκάλεσε αντιδράσεις έκανε μια ανάρτηση στην οποία απαντάει ενώ μίλησε και σε ραδιοφωνική εκπομπή σχετικά με αυτό το θέμα.

Συγκεκριμένα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σήμερα το πρωί στον Status FM, ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων επιμένοντας, ωστόσο, ότι τα λεγόμενά του διαστρεβλώθηκαν από τους πολιτικούς του αντιπάλους και τα τρολ.

«Ως προς τη δήλωσή μου υπάρχουν αντιδράσεις από δυο κατηγορίες ανθρώπων. Σε ότι αφορά ανθρώπους που έχουν θύματα από αυτή την τραγωδία, σε αυτούς τους ζητώ συγγνώμη, γιατί αυτοί μπορεί να έχουν λογική ευαισθησία και οτιδήποτε αφορά αυτό το θέμα τους αγγίζει πολύ έντονα. Και σε αυτούς δεν μπορώ παρά να εκφράσω για άλλη μια φορά τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Όσον αφορά τους πολιτικούς μου αντιπάλους την κυρία Αυγέρη τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς διαστρέβλωσαν αυτό που είπα, πριν παίξατε αυτό που είπα, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μεταφέρεται. Εγώ δεν είπα ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για το δυστύχημα των Τεμπών. Για τους νεκρούς των Τεμπών. Προφανώς ο κόσμος ενδιαφέρεται για το δυστύχημα και για τους νεκρούς και για τις ευθύνες. Τις ευθύνες διερευνά η ελληνική δικαιοσύνη και είναι μια εν εξελίξει έρευνα. Αυτό που είπα είναι ότι στην ερώτηση αν πρέπει να γίνει προανακριτική ή εξεταστική, που μου έκανε ο κ. Χατζηνικολάου ή κ. Δελατόλας δεν είμαι σίγουρος, απάντησα ότι αυτό δεν είναι θέμα που αφορά τον κόσμο, δεν είναι πρώτο θέμα συζήτησης σήμερα αν πρέπει να κάνουμε προανακριτική ή εξεταστική για τα Τέμπη και ότι αυτό είναι μια ομφαλοσκόπηση της αντιπολίτευσης για πολιτική εκμετάλλευση.

Πάνω σε μια τέτοια τραγωδία να συζητάμε στη Βουλή και να τσακωθούμε για το εάν πρέπει να γίνει Προανακριτική ή Εξεταστική, αυτό είναι το ζητούμενο γι΄ αυτούς που ενδιαφέρονται πράγματι και να μη ξανά γίνει στην Ελλάδα ένα τέτοιο τραγικό δυστύχημα; Αυτό είναι το ζητούμενο;».

Για το αν θα γυρνούσε τον χρόνο 24 ώρες πίσω και αν θα διατύπωνε διαφορετικά τα όσα είπε απάντησε: «Εγώ ξέρω πολύ καλά τι είπα και οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι κατάλαβαν πολύ καλά τι είπα. Οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι πολύ έμπειροι και ο ένας και ο άλλος αν καταλάβαιναν αυτό που θεώρησαν ότι είπα αυτό που μεταφέρεται δεν θα με σταματούσαν πιστεύετε; Ολόκληρος Χατζηνικολάου δεν κατάλαβε ότι αυτό που είπα ήταν ξέρω 'γω έλλειψη ενσυναίσθησης;

Όπως γράφεται. Δεν ετέθη σαν ερώτημα ούτε από τον έναν ούτε από τον άλλον γιατί στην κουβέντα που κάναμε ήταν προφανές το τι είπα. Στην αποκοπή της κουβέντας ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει. Ξαναλέω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Ο ελληνικός λαός ενδιαφέρεται για τα Τέμπη, όλοι ενδιαφερόμαστε για το δυστύχημα και να μην ξαναγίνει ποτέ. Σε ότι αφορά στις ποινικές ευθύνες της υπόθεσης τις διερευνά η ελληνική Δικαιοσύνη και θα περιμένουμε τι θα αποφανθεί. Όσον αφορά μια πολιτική σύγκρουση απλώς για να αποκομίσει κάποιος πολιτικά οφέλη, όχι αυτό θεωρώ ότι δεν αφορά», ανέφερε.

Πηγή: Status FM

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση