Αποφυλακίστηκε η Πόλα Ρούπα – Η πρώτη αντίδρασή της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 23:02 Αποφυλακίστηκε η Πόλα Ρούπα – Η πρώτη αντίδρασή της

Εκτός φυλακής βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής 17/11 η Πόλα Ρούπα με απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Θήβας, που έκανε δεκτή την αίτηση της για υφ’ όρων απόλυση. Βγαίνοντας από τις φυλακές αρχικά έκανε το σήμα της νίκης με το δεξί της χέρι και στη συνέχεια χαιρέτησε τις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου, στην Πόλα Ρούπα επιβάλλονται οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, εκτός Αθηνών, όπου δήλωσε ότι θα διαμένει.

Η Πόλα Ρούπα είχε καταδικαστεί αρχικά σε ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για βομβιστική επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος το 2014, για την οποία είχε αναλάβει την ευθύνη η τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Τον Απρίλιο του 2021 η ποινή της μειώθηκε σε έξι χρόνια και τρεις μήνες.

Πηγή: Enikos

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση