Έκαψαν αυτοκίνητο και κάδους, έσπασαν καταστήματα στην Καισαριανή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 08:55 Έκαψαν αυτοκίνητο και κάδους, έσπασαν καταστήματα στην Καισαριανή

Τα ξημερώματα περίπου 50 άτομα βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη και πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση με πέτρες και μολότοφ.

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο που έγινε στάχτη, τέσσερις καμένοι κάδοι και σπασμένες τζαμαρίες σε δύο καταστήματα είναι ο, τι αφήσαν πίσω τους οι κουκουλοφόροι που τα έκαναν γυαλιά-καρφιά τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Καισαριανής σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr.

Ήταν λίγο μετά τις 3 τη νύχτα όταν μια ομάδα περίπου 50 ατόμων βγήκε από το χώρο της Πανεπιστημιούπολης και πραγματοποίησε καταδρομική επίθεση με πέτρες και βόμβες μολότοφ πυρπολώντας ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, τέσσερις κάδους απορριμάτων και κάνοντας θρύψαλα την πρόσοψη ενός φούρνου επί της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως.

Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 Πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά στο αμάξι και Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χωρίς, ωστόσο, να προχωρήσουν σε κάποια σύλληψη η προσαγωγή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση