Η μοναδική στιγμή που κεραυνός «αγγίζει» το έδαφος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 10:13 Η μοναδική στιγμή που κεραυνός «αγγίζει» το έδαφος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η εικόνα από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Oliver» που έχει σαρώσει όλη τη χώρα και αναμένεται να φτάσει στην Αττική. Ο λογαριασμός Forecast Weather Greece ανήρτησε μια απίστευτη λήψη από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το θέαμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Όπως σημειώνει η ΕΜΥ, τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του βαρομετρικού είναι οι θυελλώδεις άνεμοι και οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια, τα δυτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική Ελλάδα.

Ακόμη, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας και πρόσκαιρα της Ηπείρου.

Πηγή: Forecast Weather Greece

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση