Είχε καταγγείλει τον 71χρονο σύντροφό της για κακοποίηση η 43χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Σαλαμίνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 12:56 Είχε καταγγείλει τον 71χρονο σύντροφό της για κακοποίηση η 43χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Σαλαμίνα (φωτο intime)

Ο άντρας αναζητείται από την ΕΛΑΣ ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία.

Μια τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Σαλαμίνα, όπου εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της μια 43χρονη γυναίκα. Νεότερες πληροφορίες για την υπόθεση αναφέρουν πως πριν από περίπου 10 ημέρες η 43χρονη είχε καταγγείλει τον 71χρονο σύντροφό της για κακοποιητική συμπεριφορά εναντίον της, λεκτική και σωματική.

Σημειώνεται πως το άτομο αυτό αναζητείται από την ΕΛΑΣ ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 09.30 ειδοποιήθηκε το κέντρο Άμεσης Δράσης από περιοίκους πως άκουσαν φασαρία και στη συνέχεια πυροβολισμούς στην οδό Αίαντος, στα Αμπελάκια. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί που εντόπισαν νεκρή τη 43χρονη.

Το θύμα έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος από πυροβόλο όπλο, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν και δύο κάλυκες.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση