Πάτρα: Αστυνομικοί έσπασαν τζάμι αυτοκινήτου για να απεγκλωβίσουν βρέφος 20 ημερών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 23:19 Πάτρα: Αστυνομικοί έσπασαν τζάμι αυτοκινήτου για να απεγκλωβίσουν βρέφος 20 ημερών

Συναγερμός σήμανε σε Αστυνομία και Πυροσβεστική λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης  (13/12), όταν οι αρχές κλήθηκαν να επέμβουν προκειμένου να απεγκλωβιστεί ένα βρέφος από ΙΧ στα Ταμπάχανα Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, έσπευσαν άμεσα στο σημείο όπου βρήκαν το παιδί μέσα στο κλειδωμένο αυτοκίνητο και χρειάστηκε να σπάσουν το τζάμι για να το βγάλουν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο κλείδωσε αυτόματα με τον πατέρα του παιδιού να ενημερώνει ο ίδιος την Αστυνομία.

Το βρέφος είναι καλά στην υγεία του.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση