Βασίλης Καρράς: Σε κλίμα οδύνης η ταφή του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 14:12 Βασίλης Καρράς: Σε κλίμα οδύνης η ταφή του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε η ταφή του Βασίλη Καρρά στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τη γενέτειρα του αγαπημένου τραγουδιστή.

Έγινε η ταφή του Βασίλη Καρρά στη γενέτειρά του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, καθώς αυτή ήταν και η τελευταία επιθυμία του.

Κλίμα οδύνης επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τη γενέτειρα του Βασίλη Καρρά, τον τόπο που ο ίδιος επέλεξε να γίνει και η τελευταία του κατοικία.

Πλήθος κόσμου έδωσε τον “παρών” στο Κοκκινοχώρι Καβάλας για να αποχαιρετήσει τον λαϊκό τραγουδιστή.

Μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού βρέθηκαν από νωρίς στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος για να πουν το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά.

","width":136,"height":146}}}

Όπως μετέδωσε “Το Πρωινό”, στην εκκλησία βρέθηκαν η Πάολα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Βέρτης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο Φοίβος, ο Χρήστος Δάντης, ο Σάκης Αρσενίου και ο Γιάννης Πλούταρχος.

Όπως γράφει το thesstoday, βουρκωμένοι κάτοικοι του χωριού, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, κατέκλυσαν από νωρίς τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου για να παραστούν στο Τρισάγιο και στην ταφή του, στις 12.00.

Εχθές, η Θεσσαλονίκη τίμησε την μνήμη του στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας όπου τέθηκε η σορός του σε πολύωρο λαϊκό προσκύνημα.

Το “παρών” έδωσαν παλιοί και νέοι καλλιτέχνες, όπως η Άντζελα Δημητρίου κι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πολιτικά πρόσωπα, ανάμεσά τους ο κουμπάρος του, Αχιλλέας Μπέος, ο Σταύρος Καλαφάτης αλλά και χιλιάδες θαυμαστές του που τον ένιωθαν δικό τους άνθρωπο μέσα από τη μουσική του.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση