«Ήταν αγαπημένα αδέρφια, απλά υπήρχε ζήλια» λέει η σύντροφος του 18χρονου αδελφοκτόνου από τη Νέα Σμύρνη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 16:50 «Ήταν αγαπημένα αδέρφια, απλά υπήρχε ζήλια» λέει η σύντροφος του 18χρονου αδελφοκτόνου από τη Νέα Σμύρνη

Ότι ήταν αγαπημένα αδέλφια, ανέφερε η σύντροφος του 18χρονου που δολοφόνησε τον 16χρονο αδερφό του στη Νέα Σμύρνη.

Η σύντροφος του 18χρονου, ανέφερε μιλώντας στο MEGA και το LIVE News: «Η θέση μου είναι πολύ δύσκολη, όπως και της μητέρας. Έφυγε ένα παιδί και ο σύντροφός μου πάει να μπει στη φυλακή. Ήταν να πάμε ένα ταξίδι στη Βουδαπέστη. Μου έλεγε ότι ήταν πολύ χαρούμενος που θα πηγαίναμε ταξίδι. Είχε ανάγκη να ηρεμήσει. Έψαχνε μια μπλούζα και ρώτησε τον αδερφό του.

Ο αδερφός δεν την έδινε. Έβρισε τον σύντροφό μου. Ο σύντροφός μου, που έχει σπάσει το χέρι και έκανε χειρουργείο το έκανε ως άμυνα. Είναι πολύ καλό παιδί. Ήταν αγαπημένα αδέρφια απλά υπήρχε ζήλια. Και το άλλο παιδί είχε τα νεύρα του. Του συντρόφου μου δεν του άρεσε να του κρίνουν. Εμένα όμως ποτέ δεν με πείραξε, ποτέ δεν μου έκανε κακό.

Επειδή ο μικρός τον προκαλούσε, συχνά μάλωναν. Ο σύντροφός μου είχε σπασμένο χέρι και η άμυνά του ήταν αυτό το ψαλίδι. Πήγε όμως κατευθείαν μόλις κατάλαβε τι έκανε και έλεγε «τι σου έκανα αδελφούλη μου». Είμαστε μαζί σχεδόν 3 μήνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση