Άγιος Παντελεήμονας: Κύκλωμα διακίνησης κατακρατούσε παράνομα μετανάστες σε διαμέρισμα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 13:04 Άγιος Παντελεήμονας: Κύκλωμα διακίνησης κατακρατούσε παράνομα μετανάστες σε διαμέρισμα

Συνελήφθη από την Αστυνομία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 34χρονη γυναίκα, μετά από πληροφορία ότι έκρυβε μετανάστες σε άτυπο ξενώνα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., μία 34χρονη από το Νεπάλ και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης, εκβίαση και αρπαγή.

Αναζητούνται δύο συνεργοί της.

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς σε οικία στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα και όπως διαπιστώθηκε λειτουργούσε ως «άτυπος ξενώνας» απόκρυψης μεταναστών.

Εντός της οικίας εντοπίστηκαν επτά ομοεθνείς της, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα και στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι μετανάστες εισήλθαν στην Ελλάδα με τη βοήθεια κυκλώματος και κρατήθηκαν στον άτυπο «ξενώνα», υπό την επίβλεψη της 34χρονης, έως ότου αποπληρώσουν τα χρέη τους. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση