Σήκωσαν αυτοκίνητο στα χέρια για να περάσει λεωφορείο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 11:17 Σήκωσαν αυτοκίνητο στα χέρια για να περάσει λεωφορείο!

Ασυνείδητος οδηγός αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, στάθμευσε το όχημά του πάνω σε στροφή.

Τέλος στην ταλαιπωρία των επιβατών λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη έβαλαν μόνοι τους οι πολίτες, καθώς μετακίνησαν ένα αυτοκίνητο για να μπορέσει να συνεχίζει το δρομολόγιό του το όχημα.

Συγκεκριμένα το λεωφορείο της γραμμής 20 του ΟΑΣΘ είχε μπλοκάρει επειδή ένα αυτοκίνητο είχε παρκάρει πάνω στη στροφή στην περιοχή των Αμπελοκήπων, με αποτέλεσμα το μεγάλο όχημα να μην μπορεί να συνεχίσει το δρομολόγιό του.

Αφού δεν εμφανιζόταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, τρεις πολίτες αποφάσισαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα. Πήραν στα χέρια το αυτοκίνητο προκειμένου να το μετακινήσουν σε σημείο τέτοιο ώστε το μεγάλο όχημα να μπορέσει να στρίψει και να συνεχίζει το δρομολόγιό του.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: ΣΚΑΙ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση