Εννέα στους δέκα Έλληνες είναι… όλη μέρα με το κινητό: «Κολλημένα» και τα μικρά παιδιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 10:30 Εννέα στους δέκα Έλληνες είναι… όλη μέρα με το κινητό: «Κολλημένα» και τα μικρά παιδιά

Το 90% των Ελλήνων πολιτών είναι όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι, σύμφωνα με έρευνα.

Eννιά στους δέκα Έλληνες είναι «όλη μέρα μ' ένα κινητό στο χέρι» στην κυριολεξία, σύμφωνα με την τελευταία έκδοση των Focus on Tech Life Tips που αφουγκράζονται την σχέση των Ελλήνων με την τεχνολογία από το 1995 με πρωτοβουλία της Focus Bari.

Η χρήση του διαδικτύου ανέρχεται στο 96% στο σύνολο του ελληνικού πληθυσμού, καθώς εντάσσεται στους χρήστες και η συντριπτική πλειοψηφία των μεγαλύτερων ηλικιών. Η σχέση με την τεχνολογία προβλέπεται αυξανόμενη, καθώς το μέλλον έρχεται από τα παιδιά.

Εννιά στα δέκα παιδιά (90%) ηλικίας 5 – 12 ετών είναι χρήστες του διαδικτύου. Στα παιδιά 10+ είναι καθολική η χρήση (97%). Ο μέσος χρόνος που αφιερώνουν τα παιδιά στο διαδίκτυο είναι 100 λεπτά/ημέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση