Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 31χρονο: «Τον χτύπησαν πισώπλατα και αριστερά»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 13:39 Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 31χρονο: «Τον χτύπησαν πισώπλατα και αριστερά»

Έφερε πολλές δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι μετά και τον εντοπισμό της σορού του στον κάμπο Ευηνοχωρίου. Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/1) και, σύμφωνα με αυτήν, ο 31χρονος χτυπήθηκε με καραμπίνα πισώπλατα και αριστερά.

Ο δράστης του εγκλήματος, σύμφωνα με το Mega που επικαλείται την ιατροδικαστική εξέταση, φέρεται να πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετικό όπλο, ενώ οι πρώτες παρατηρήσεις του ιατροδικαστή ανέφεραν πως από τις ενδείξεις φαίνεται ότι η σορός του άτυχου Μπάμπη έφερε πολλές δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης έχει χτυπηθεί από φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για αγριογούρουνο, κοινόβολα όπως χαρακτηριστικά λέγονται, πισώπλατα και αριστερά.

Επιπλέον, η σορός θα παραμείνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών και σήμερα, ώστε να παρθεί δείγμα DNA, ενώ αύριο θα αποσταλεί στους συγγενείς, προκειμένου να γίνει η κηδεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση