Παλαιοχριστιανοί: Απολογείται ο 45χρονος πατέρας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 12:01 Παλαιοχριστιανοί: Απολογείται ο 45χρονος πατέρας

Έχουν ζητηθεί από τον εισαγγελέα έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι τα παιδιά ανήκουν σε αυτή την οικογένεια.

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών που ζουν σε περιοχή της Κορινθίας αναμένεται να βρεθεί σήμερα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του είναι για παράβαση του νόμου περί απείθειας και περί υποχρεωτικής φοίτησης παιδιών στο σχολείο. Ο 45χρονος που δηλώνει Παλαιοχριστιανός είχε επιλέξει να ζει με την οικογένειά του κάτω από συνθήκες που ερευνώνται αν είναι κατάλληλες να ζουν και να μεγαλώνουν παιδιά.

Κατά δήλωσή του, είναι πατέρας 6 παιδιών, τα 3 από αυτά είναι ανήλικα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τις οποίες επικαλείται η ΕΡΤ, δεν έχει ζητηθεί λήψη DNA για να αποδειχθεί εάν τα παιδιά ανήκουν στη συγκεκριμένη οικογένεια, αλλά έχουν ζητηθεί από τον εισαγγελέα έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι τα παιδιά ανήκουν σε αυτή την οικογένεια. Τα ανήλικα με την μητέρα τους κ σύζυγο του 45χρονου, αναζητούνται από τις αρχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση