Μαρούσι: Η επεισοδιακή σύλληψη κλέφτη ακριβών ποδηλάτων από αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας - Φωτογραφία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 19:51 Μαρούσι: Η επεισοδιακή σύλληψη κλέφτη ακριβών ποδηλάτων από αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας - Φωτογραφία

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ των βορείων προαστίων, που ήταν εκτός υπηρεσίας, εντόπισε, μέρα μεσημέρι, στις 12:30 την Τετάρτη, ύποπτο μαυροφορεμένο άντρα να κινείται επί των οδών Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Ερατούς, στο Μαρούσι.

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, έσερνε ένα μαύρο ποδήλατο και έφερε σακίδιο πλάτης. Ο αστυνομικός τον πλησίασε διακριτικά κι όταν έφτασε κοντά του διαπίστωσε ότι o εν λόγω άντρας ήταν παλιός γνώριμος των Αρχών, καθώς τον είχαν συλλάβει προ ημερών για κλοπές ακριβών ποδηλάτων στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου.

Ο ύποπτος μπήκε μέσα στο πάρκινγκ της ΕΘΕΛ στο Ολυμπιακό Στάδιο και τότε ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ τον ακολούθησε, ενώ πρώτα ενημέρωσε το κέντρο για ενισχύσεις.
 

 

Όταν ο ύποπτος εισήλθε σε ένα από τα σταθμευμένα λεωφορεία, ο εκτός υπηρεσίας αστυνομικός τον πλησίασε, του δήλωσε την ιδιότητά του και τον ακινητοποίησε. Έπειτα από λίγη ώρα, έφτασαν ενισχύσεις και ο ύποπτος οδηγήθηκε στο ΑΤ Αμαρουσίου.
 

 

Κατά την έρευνα στο αστυνομικό τμήμα, διαπιστώθηκε ότι στο σακίδιο πλάτης έκρυβε τα κλοπιμαία (εξαρτήματα ποδηλάτων και εργαλεία), ενώ διαπιστώθηκε πως και το ποδήλατο που έσερνε ήταν κλεμμένο.

Συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Πηγή: ProtoThema

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση