Πώς έδρασαν οι Σέρβοι εκτελεστές στη Βάρη: Βίντεο - ντοκουμέντο με τη στιγμή της δολοφονίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 20:55 Πώς έδρασαν οι Σέρβοι εκτελεστές στη Βάρη: Βίντεο - ντοκουμέντο με τη στιγμή της δολοφονίας

Αποκαλυπτικά βίντεο με τους Σέρβους επαγγελματίες εκτελεστές συμβολαίων έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Το «σπάσιμο» της διαδικτυακής εφαρμογής κρυπτογραφημένων συνομιλιών «SkyECC» οδήγησε στα ίχνη των μελών της εγκληματικής οργάνωσης που βρίσκονται πίσω από τις δολοφονίες τεσσάρων ανδρών που έγιναν το 2020 σε Βάρη και Κέρκυρα.

Το περιεχόμενο των συνομιλιών αποκάλυψε στους αστυνομικούς το παρασκήνιο πίσω από τις εκτελέσεις καθώς και τον άγριο πόλεμο μεταξύ των συμμοριών «Σκάλιαρι» και «Καβάτσκι».

Σημειώνεται πως τότε, οι εκτελεστές είχαν ρίξει 24 σφαίρες για να σκοτώσουν δύο άτομα μπροστά στα μάτια των οικογενειών τους. Σήμερα (01/03) το Open φέρνει στο φως ένα βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που φτάνουν για την εκτέλεση στη Βάρη.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση