Καλοδεχούμενη η έρευνα από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων για τα email σε απόδημους, λέει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 17:34 Καλοδεχούμενη η έρευνα από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων για τα email σε απόδημους, λέει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ διαβεβαιώνει ότι θα συνεργαστεί σε ό,τι της ζητηθεί

«Καλοδεχούμενη» χαρακτήρισε τη διεξαγωγή έρευνας από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, για τα email που έστειλε σε απόδημους Έλληνες του εξωτερικού. Σε ανάρτησή της στο Χ (πρώην Twitter), η ευρωβουλευτής της ΝΔ διαβεβαιώνει ότι θα συνεργαστεί με την Αρχή σε ό,τι της ζητηθεί.

«Η διερεύνηση από την ΑΠΔΠΧ του θέματος που αφορά στην αποστολή από το γραφείο μου ενημερωτικών email είναι καλοδεχούμενη από εμένα. Θα συνεργαστώ με την Αρχή σε ό,τι μου ζητηθεί ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια», γράφει στην ανάρτησή της.

Προηγήθηκε η ανακοίνωση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τη διεξαγωγή έρευνας για το ζήτημα, η οποία ανέφερε τα εξής: «Προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη φερόμενη αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής επικοινωνίας από ευρωβουλευτή σε απόδημους Έλληνες ενόψει των Ευρωεκλογών, η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής μεγάλου αριθμού σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος».

πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση