Θεσσαλονίκη: Εκεί τον βόλευε, εκεί το άφησε - Πάρκαρε το αυτοκίνητό του πάνω στο παρτέρι!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 09:16 Θεσσαλονίκη: Εκεί τον βόλευε, εκεί το άφησε - Πάρκαρε το αυτοκίνητό του πάνω στο παρτέρι!

Το είδαμε και αυτό στους ελληνικούς δρόμους...

Εκεί που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, κάτι θα γίνει που θα μας επιβεβαιώσει ότι η φαντασία του Έλληνα οδηγού είναι πραγματικά ανεξάντλητη. Η ευρηματικότητα ενός οδηγού στη Θεσσαλονίκη αποτυπώνεται με τον τρόπο που πάρκαρε, όπου τον βόλεψε το αυτοκίνητο του.

Η έμπνευσή του, η αλήθεια είναι πως ξεπέρασε κάθε φαντασία. Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην ομάδα «Είμαι Ελληναράς, και παρκάρω όπου γουστάρω», στο Facebook, ο οδηγός ενός κόκκινου Toyota Yaris θεώρησε σοφό να αποφύγει την ταλαιπωρία εύρεσης θέσης στάθμευσης στην περιοχή της Βαλαωρίτου, στο κέντρο της πόλης, αφήνοντάς το πάνω σε ένα παρτέρι. Δεν ενοχλούσε θα φαντάστηκε…

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, μέσα σε λίγες ώρες, έγινε viral, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες αντιδράσεις και σχόλια, με τους χρήστες να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση