Καραμπόλα με 9 οχήματα στην Αργυρούπολη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 18:00 Καραμπόλα με 9 οχήματα στην Αργυρούπολη

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από την καραμπόλα 9 αυτοκινήτων στην στην Λεωφόρο Αλίμου, στη διασταύρωση με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην Αργυρούπολη, λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (08.04.2024).

Από την καραμπόλα των αυτοκινήτων, σύμφωνα με το newsit.gr, δημιουργήθηκε πρόβλημα στην κυκλοφορία τόσο στην Λεωφόρο Αλίμου όσο και στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Η καραμπόλα σημειώθηκε εξαιτίας τροχαίου ενώ άμεσα έσπευσαν ΕΛΑΣ και Πυροσβεστική.

Οι εικόνες δείχνουν οχήματα με μεγάλες ζημιές, με ένα από αυτά να έχει γίνει σμπαράλια.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες και τρία οχήματα που έφτασε επί τόπου, κατάφερε και απεγκλώβισε μία γυναίκα, ελαφρά τραυματισμένη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε σε νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση