ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος παίρνει τη θέση του Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 16:57 ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος παίρνει τη θέση του Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, γιος της Κατερίνας Παπακώστα, αντικαθιστά τον Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την απομάκρυνσή του από τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής, Δημήτρης Παπανώτας απομακρύνθηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του ίδιου του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη, μετά τον σάλο που ξέσπασε για απαξιωτικές δηλώσεις κατά των γυναικών που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα παίρνει ο Διδάκτορας Βιολογίας Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, γιος της Κατερίνας Παπακώστα, η οποία υπήρξε υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, το βιογραφικό του κ. Σιδηρόπουλου:

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος μένει στην Αγία Βαρβάρα Αττικής και κατάγεται από Ημαθία και Καρδίτσα. Είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις, Είναι Διδάκτορας Βιολογίας, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός.

Τελείωσε το 4ο Λύκειο Κορυδαλλού. Απόφοιτος Τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ με διδακτορικό στον Τομέα Ζωολογίας. Έχει βραβευτεί από την Ακαδημία Αθηνών το 2005. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση