Ρέντης-Δολοφονία Λυγγερίδη: Ανατριχιαστικοί διάλογοι χούλιγκαν μετά την επίθεση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 19:00 Ρέντης-Δολοφονία Λυγγερίδη: Ανατριχιαστικοί διάλογοι χούλιγκαν μετά την επίθεση

Στους 67 έχουν ανέλθει οι συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπλοκή στα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη που κατέληξαν στη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, όταν πέταξαν ναυτική φωτοβολίδα εναντίον του, με ευθεία βολή.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά σε περίπου 160 άτομα. Ανάμεσα στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται 20 άτομα, που ανήκουν στον σκληρό πυρήνα οργανωμένων οπαδών, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Οι συνομιλίες εμπλεκομένων στην υπόθεση, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, προκαλούν σοκ. Πρόκειται για συνομιλίες που κατέγραψαν οι αστυνομικές αρχές και φέρονται να έγιναν μετά τα επεισόδια και τον τραυματισμό του Γιώργου Λυγγερίδη, έξω από το γήπεδο του Ρέντη.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή TLive στον Alpha, οι συνομιλίες φαίνεται πως «έκαψαν» τους κατηγορούμενους, ενώ κάποιοι από τους εμπλεκόμενους καταγράφονται να καυχιούνται σε φίλους τους, με φράσεις όπως «τους γ…», «είμαστε πολύ μπροστά από τους άλλους» αλλά και «εμείς σκοτώσαμε μπάτσο, οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα».

Σε μία άλλη τηλεφωνική συνομιλία, που έχει καταγραφεί, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ακούγεται ο εξής διάλογος:
Φίλος κατηγορούμενου: Και ευθεία βολή ε; Μπαμ.
Κατηγορούμενος: Ναι.
Φίλος κατηγορούμενου: Κι όποιον πάρει ο χάρος.
Κατηγορούμενος: Τα πήγανε 10 άτομα εκεί, τα άδειασαν όλα. Εδώ ρε μ… είχανε 40 δυναμίτες ΑΚ. Δεν ήταν μόνο ναυτικές, ήταν πολλά τα πράγματα εκείνη την ημέρα. Ξέρεις τι είναι να φας 40 δυναμίτες;
Φίλος κατηγορούμενου: Πήγανε για θάνατο δηλαδή; Πήγαν να σκοτώσουν…
Κατηγορούμενος: Ναι μ… πήγαν να γ… τα ΜΑΤ και ήταν λίγα τα ΜΑΤ.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή:enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση