Βίντεο ντοκουμέντο από το λιμάνι του Πειραιά: 70χρονη έπεσε στη θάλασσα προσπαθώντας να πιάσει τη βαλίτσα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 15:27 Βίντεο ντοκουμέντο από το λιμάνι του Πειραιά: 70χρονη έπεσε στη θάλασσα προσπαθώντας να πιάσει τη βαλίτσα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη θάλασσα κατέληξε ηλικιωμένη στην προσπάθειά της να πιάσει τη βαλίτσα της.

Τραγική κατάληξη παραλίγο να έχει το ταξίδι μιας 70χρονης τουρίστριας όταν έπεσε στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε-5 στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, η 70χρονη, η οποία αποτελούσε μέλος εκδρομικής ομάδας με καταγωγή από την Γαλλία που επρόκειτο να επιβιβαστεί στο πλοίο «ΝΗΣΟΣ ΝΑΞΟΣ», κατευθυνόμενη προς τον καταπέλτη πιθανότατα έχασε τη βαλίτσα της και στην προσπάθεια να την πιάσει, κατέληξε στη θάλασσα.

Λιμενικός βούτηξε στη θάλασσα και κατάφερε να την βγάλει σώα. Στο σημείο κατέφθασαν άμεσα πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και του ΟΛΠ που της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Η 70χρονη είναι καλά στην υγεία της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση