Χαρίζονται κουταβάκια: Χαδιάρηδες και φιλικοί, αλλά εξίσου ατρόμητοι φύλακες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 13:26 Χαρίζονται κουταβάκια: Χαδιάρηδες και φιλικοί, αλλά εξίσου ατρόμητοι φύλακες

"Πριν λίγα χρόνια κοντά στον φάρο στις Ράχες, δίπλα στη θάλασσα, βρήκαμε εγκαταλελλειμένα δύο χαριτωμένα κουτάβια...Είχαμε πρόσφατα χάσει απο δηλητηριασμό τον σκύλο μας και είχαμε σχεδόν υποσχεθεί να μην ξανα αποκτήσουμε άλλο σκύλο..

.Αποφασίσαμε να τους φυλάξουμε για ένα βράδυ...τα βράδια έγιναν δύο, τρία, δέκα...από τότε ο Φάρος και η Αρμύρα χαίρονται τον κήπο και παίζουν στην αυλή μας, μας προστατεύουν με αυτοθυσία, και μας χαρίζουν απλόχερα συντροφιά και αφοσίωση. Αγάπη χωρίς όρους και χωρίς όρια.

Είναι ημίαιμοι (μίξη ποιμενικού με λάμπραντορ τουλάχιστον), εύστροφοι, ταχύτατοι, χαδιάρηδες και φιλικοί, αλλά εξίσου ατρόμητοι φύλακες όταν χρειαστεί...και μας κάνουν κάθε μέρα πιο χαρούμενους και καλύτερους...

Οι καρποί του έρωτά του Φάρου και της Αρμύρας είναι τρεις κούκλοι και δύο κούκλες. Και οι πέντε υπέροχοι. Έτοιμοι να γεμίσουν με χαρά άλλους κήπους, αυλές και μπαλκονάκια, με παιχνίδι άλλες παρέες και και με αγάπη άλλες καρδιές. Αν είστε και σεις έτοιμοι καλέστε μας. (τηλ. 6908213814, 6973388003)"

Προσαρμοσμένη αναζήτηση