Αναζητείται Δημ. Αρχή, μήπως δούμε κανένα έργο κι εμείς....

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 15:19 Αναζητείται Δημ. Αρχή, μήπως δούμε κανένα έργο κι εμείς.... (φώτο αρχείου)

Επειδή προεκλογικά, όλες οι μέχρι σήμερα υποψήφιες Δημοτικές παρατάξεις μας ενθυμούνται και μας γεμίζουν προεκλογικά ΘΑ, πλην όμως μετεκλογικά μας ξεχάσανε, θέλουμε να πιστεύουμε-ελπίζουμε κ. Καραΐσκο, ότι εσείς αυτή τη φορά μαζί με το Επιτελείο σας που μας επισκεφθήκατε προκειμένου να γνωρίσετε όπως μας είπατε τα φλέγοντα προβλήματα της Συνοικίας μας [ΠΑΓΚΡΑΤΙ], να αποτελέσετε σε αντίθεση με όλους τους προκατόχους σας την εξαίρεση, υλοποιώντας επιτέλους αυτά τα έργα, για τα οποία οι πρώην χρόνια τώρα μας ταλαιπώρησαν [πέραν του εμπαιγμού που δεχθήκαμε] και μας απασχολούν-ταλαιπωρούν σαν πολίτες και γενικά σαν Συνοικία.

Συγκεκριμένα εδώ και χρόνια τώρα, έχει μείνει ανεκτέλεστο και στην εγκατάλειψη [χωρίς πλακόστρωση], ένα κομμάτι πεζοδρομίου μήκους 50-60 μ.στην οδό Βουρτσέλα, που ξεκινά συγκεκριμένα από την οδό Καλαβρύτων και καταλήγει στην οδό Πρεβέζης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο κομμάτι της ως άνω οδού ήτοι από την οδό Φραντζής έως την Οδό Καλαβρύτων, έχει πλακοστρωθεί κανονικά.

Επίσης όπως γνωρίζετε και ασφαλώς την είδατε ιδίοις όμμασι κ.Δήμαρχε, η Κεντρική πλατεία της Συνοικίας μας, την οποία παράλληλα επισκέπτονται κάθε εβδομάδα γονείς στρατευσίμων από διάφορες πόλεις,όπως επίσης διέρχονται μέσω αυτής [πλατείας] δεκάδες για να μην πώ εκατοντάδες λεωφορεία για τη γιορτή του Γοργοποτάμου και όχι μόνο, έχει εγκαταλειφθεί εντελώς στο έλεος δεκάδες χρόνια τώρα και ασφαλώς η εικόνα της γενικά σαν πλατεία αμαυρώνει όχι μόνο τη Συνοικία μας, αλλά όλο το Δήμο-πόλη μας.

Παράλληλα η πρώην Δημ. Αρχή είχε δεσμευθεί και προχωρήσει όπως μας είπανε, στα σχέδια κατασκευής 2 κυκλικών κόμβων, ήτοι ο ένας έναντι του Μνημείου Εθν.Αντίστασης και της Περιφέρειας Στερ.Ελλάδας και ο δεύτερος στη διασταύρωση που οδηγεί στο 6-ο Γυμνάσιο Λαμίας.

Όλα τα παραπάνω τα θεωρούμε αναγκαία και θέλουμε να πιστεύουμε ότι εσείς κ.Δήμαρχε μαζί με τους συνεργάτες σας, θα κρίνετε θετικά τα προαναφερόμενα αιτήματά μας και πως θα σκύψετε με κατανόηση, ώστε σε εύλογο χρονικό διάστημα να προχωρήσετε στην υλοποίησή των, προς ικανοποίηση των κατοίκων της Συνοικίας μας.

Κάτοικος Παγκρατίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση