Οι εργαζόμενοι στην Π.Φ.Υ. Στερεάς καταγγέλλουν

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 12:26 Οι εργαζόμενοι στην Π.Φ.Υ. Στερεάς καταγγέλλουν

Μετά από τηλεοπτικό παραλήρημα 3 ημερών, από τα πολυαγαπημένα μας  κανάλια , αναρωτιόμαστε για κάποια απλά πράγματα ,απ αυτά που μάθαμε στο σχολείο δηλαδή.

Από πότε μια υπέρτατα δημοκρατική  πράξη όπως ένα δημοψήφισμα είναι <<πραξικόπημα>> ?

Από πότε ο λαός είναι <<καημένος που δεν ξέρει τι του γίνεται>> και δεν πρέπει να πάρει την ευθύνη για την ζωή του, ψηφίζοντας γι αυτή?                                                                       Από πότε το να έχεις διαφορετική άποψη από τον συνάνθρωπό σου είναι <<διχασμός>>? 

Οι πολυαγαπημένοι μας εταίροι αφού μας νοιάζονται τόσο πολύ γιατί μας έκλεισαν τις τράπεζες?

Γιατί κανένας ούτε εντός ούτε εκτός Ελλάδας δεν λέει στον <<καημένο τον λαό>> ότι δεν μπορεί κανένας να μας βγάλει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμα κι αν το θελήσουμε μόνοι μας πρέπει να το προσπαθήσουμε πολύ? Ακόμα κι αν αλλάξουμε νόμισμα!

Από πότε η ανεργία, η πείνα, η ξενιτιά, η έλλειψη υγείας και το κλείσιμο των σχολείων είναι έκφραση αγάπης και ενδιαφέροντος από φίλους εταίρους?

Μετά από αυτές τις στοιχειώδεις απορίες ας πάμε στον χώρο μας ,την δημόσια υγεία δηλαδή. Έτσι όπως την ζούμε εμείς από τα μέσα .Από τις άδειες Μονάδες Υγείας, τα εγκαταλειμμένα  Κέντρα Υγείας χωρίς γιατρούς, χωρίς υλικά βάζοντας από την τσέπη μας  πολλές φορές και εμείς και οι ασθενείς για να προσφέρουμε στον λαό αυτό που δικαιούται,  πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας!          

Ο Λοβέρδος, ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης ,οι νεκροθάφτες της Δημόσιας Υγείας   βγαίνουν στα κανάλια και μας απειλούν!!!Αυτό κι αν είναι θράσος!!!Ο δε Γεωργιάδης επαίρεται κιόλας για την μεταρρύθμιση που έκανε! Έκλεισε νοσοκομεία ,εγκαταλειμμένες και άδειες  μονάδες υγείας ,εργαστήρια χωρίς μηχανήματα και υλικά ,συμπολίτες μας να πληρώνουν τις εξετάσεις  τους από την τσέπη τους, γιατί παρέδωσε την Δημόσια Υγεία στους μεγαλοϊδιώτες  χρεώνοντας τον Ελληνικό λαό και άλλα εκατομμύρια μέσω ΕΟΠΥΥ.

Και αυτό το καταπληκτικό πρόγραμμα ,αυτή την καταπληκτική μεταρρύθμιση δεν πρέπει να την εγκαταλείψουμε γιατί αλλιώς θα πεθάνουμε. Αν δεν ήταν τόσο τραγικό ,γιατί αφορά την υγεία του λαού, θα ήταν τραγικά γελοίο.

Απλά βαρεθήκαμε να μας περνάνε για φυτά κάποιοι καλοζωισμένοι πολιτικοί. Είμαστε άνθρωποι, όσο κι αν αμφιβάλετε γι αυτό, έχουμε και μυαλό και συναισθήματα και πολλοί, πάρα πολλοί από μας έχουμε και ήθος!!!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Φ.Υ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση