Αδέσποτα στην οδό Ανθήλης στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 07:53 Αδέσποτα στην οδό Ανθήλης στη Λαμία

Καλησπερα σας, μένω στην οδό Ανθήλης στη Λαμία, όπου εδώ και αρκετούς μήνες έχουν χρησιμοποιήσει ως κατάλυμα τους την παλιά αποθήκη εμπορίας κάρβουνων, τρία μεγαλόσωμα σκυλιά τα οποία ορμούν σε περαστικούς, μηχανάκια, ποδήλατα.

Τα σκυλιά το βράδυ, επειδή προφανώς δεν έχουν το ίδιο ωράριο με μας, γαβγίζουν κυνηγώντας αυτοκίνητα με αποτέλεσμα την διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι επειδή κάθε πρωί τα ταΐζει μια κυρία του φιλοζωικού συλλόγου, οι υπόλοιπες καταγγελίες που έχουν γίνει για την απομάκρυνσή τους από τον χώρο έχουν πέσει στο κενό.

Παρακαλώ μέσω της σελίδας σας τους αρμόδιους όπως προβούν στην απομάκρυνσή τους από την συγκεκριμένη περιοχή, που λίγα μέτρα πιο κάτω υπάρχει και παιδική χαρά και κάνεις δεν θα ήθελε να φανταστεί την επίθεση τους σε κάποιο παιδάκι. Επιτρέπει ο νόμος αδέσποτα κοντά σε παιδικές χαρές και πάρκα, όπου παίζουν μικρά παιδιά;

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση