Λαμία: Σήκωσαν μέχρι και τις σίτες!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 11:44 Λαμία: Σήκωσαν μέχρι και τις σίτες!

Πλιάτσικο στη διαδρομή του Ξηριά από την Αγία Παρασκευή μέχρι το παλιό υδραγωγείο καταγγέλλει αναγνώστης στο LamiaReport.

«Είναι λυπηρό σε μία από ομορφότερες διαδρομές που αποτελούν σημεία αναφοράς των ντόπιων και που μπορεί να προσελκύσει κι πολλούς επισκέπτες, να μην αφήνουν τίποτα όρθιο οι ‘’γνωστοί - άγνωστοι’’, κυνηγοί μετάλλων.

Οι εικόνες είναι από το σημείο παρέμβασης του Δήμου Λαμιέων για αποφυγή κατολισθήσεων, όπου σηκώθηκε τοιχίο και ασφαλίστηκε περίμετρος του ποταμού με κάγκελα και συμπαγές πλέγμα.

Οι κλέφτες πήγαν και ξήλωσαν όλο σχεδόν το πλέγμα (μόνο ένα κομμάτι έμεινε ίσως να μην πρόλαβαν) κι άφησαν προς το παρόν μόνο τους πασσάλους. Πιθανόν τα άφησαν για επόμενη επιδρομή κάτω από την ανοχή των εμπλεκόμενων αρχών, προς ικανοποίηση των επίσης γνωστών κλεπταποδόχων»

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση