Κι όμως αυτός είναι.... "δρόμος" στα Καλύβια Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 12:05 Κι όμως αυτός είναι.... "δρόμος" στα Καλύβια Λαμίας

Διαβάστε την καταγγελία κατοίκου της περιοχής.

«Ακούμε από το 2019 για μια περήφανη πόλη ότι όλα θα γίνουν και θα γίνει μια περιφανή πόλη.

Και εδώ τώρα αρχίζουμε και λέμε μια ολόκληρη 4ετια δεν μπόρεσαν να φτιάξουν ένα δρόμο 150 μέτρων που είναι χωματόδρομος. Να ρίξουν άσφαλτο. Μέσα στον ιστό της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό ΟΔΗΣΣΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ που δίπλα υπάρχει μια πλατεία που παίζουν παιδιά σπίτια και μια μεγάλη επιχείρηση όπου υπάρχει καθημερινή ροή των αυτοκινήτων και των πολιτών της Λαμίας.

Υπάρχει άρα Δήμαρχος? Δημοτική αρχή? η απλά μόνο να τάζουν? από την κακοκαιρία Daniel 5 Σεπτεμβρίου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον δρόμο έχει κοπεί ο δρόμος με νεροφαγώματα και δεν υπάρχει πρόσβαση ούτε στον απλό Πολίτη που θα πάει μια οικογένεια βόλτα με το καρότσι ή να παίξει το παιδί του ή να κάνει μια βόλτα με το ποδήλατό του.

Τα σπίτια και η επιχείρηση που βρίσκονται στο σημείο δεν υπάρχει πρόσβαση να περάσουν τα αυτοκίνητα τους να πάνε στην δουλειά τους..

Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος τέλος πάντων?? να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα?? μέχρι και σήμερα 20 Οκτωβρίου δεν έχει γίνει τίποτα. Είμαστε στο απόλυτο 0 κύριε δήμαρχε. μόνο ντροπή».

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση