Την Κυριακή το 40ημερο μνημόσυνο του Λουκά Καλύβα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 08:24 Την Κυριακή το 40ημερο μνημόσυνο του Λουκά Καλύβα

«Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, στις 9:30 το πρωί, θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου δούλου του Θεού, Λουκά Καλύβα, στη γενέτειρά του, στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού και παρακαλούμε όπως προσέλθετε.

Θέλουμε να εκφράσουμε από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη και τη συμπαράσταση, για τον αδόκητο χαμό του πατέρα μας. Ιδιαίτερα να απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας στους: Αρχιμανδρίτη π. Αθανάσιο Σύρο, ηγούμενο Ι.Μ. Παναγίας Ελεούσας Ξυνιάδος, π. Γεώργιο Τσιλιμάνγκο, εφημέριο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου και π. Ευάγγελο Παπακώστα, εφημέριο Άνω - Κάτω Καλλιθέας Σπερχειάδας, που τέλεσαν την εξόδιο ακολουθία. Στους Συλλόγους Γυναικών Αγίου Γεωργίου, συνταξιούχων ΔΕΗ Φθιώτιδας, καθώς και στο Σύλλογο ΕΛΤΑ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Στο γραφείο τελετών Παντελή και στο προσωπικό του για τον επαγγελματισμό τους, καθώς και στα καταστήματα του Αγίου Γεωργίου Φθιώτιδας, το καφέ Ανδρέας, καφέ Κουμαντάνος, καφέ Παπακώστα και Τσώνος Γεώργιος Πλατεία, καθώς και πολύ περισσότερο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που παρευρέθηκε και μας στήριξε στη δύσκολη αυτή στιγμή.»

Τα παιδιά του,
Λάμπρος και Σοφία Καλύβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση