Στη δημοσιότητα η χριστουγεννιάτικη κάρτα του βασιλιά Καρόλου - Η πρώτη της θητείας του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 15:49 Στη δημοσιότητα η χριστουγεννιάτικη κάρτα του βασιλιά Καρόλου - Η πρώτη της θητείας του

Με ένα ενσταντανέ από αγώνες στη Σκωτία, λίγες ημέρες πριν το θάνατο της βασίλισσας

Την πρώτη κάρτα Χριστουγέννων με τον νέο βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου, Κάρολο, έδωσαν στη δημοσιότητα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έδωσαν.

Στην κάρτα φιγουράρουν χαμογελαστοί ο Κάρολος και η Καμίλα. Το καρέ τράβηξε ο φωτογράφος Σαμ Χουσέιμ στους αγώνες Braemar της Σκωτίας στις 3 Σεπτεμβρίου, μόλις πέντε ημέρες πριν το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Η φωτογραφία ήταν επιλογή του ίδιου του βασιλιά, που τη στιγμή λήψης του στιγμιότυπου ήταν ακόμη πρίγκιπας της Ουαλίας. 

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι τα πρώτα χωρίς τη βασίλισσα που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 χρόνων στις 8 Σεπτεμβρίου, μετά από 70 χρόνια στον βρετανικό θρόνο. 

Είναι μια ταραγμένη περίοδος για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ των Χάρι και Μέγκαν στο Netflix όπου επικρίνουν πρόσωπα και πράγματα στα του οίκου των Ουίνδσορ. 

Πηγή: lifo.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση