Η πτήση που μετατράπηκε σε ρινγκ: Οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να τους χωρίσουν (vid)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 13:16 Η πτήση που μετατράπηκε σε ρινγκ: Οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να τους χωρίσουν (vid)

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες που τραβήχτηκαν κατά την διάρκεια πτήσης, όταν δύο άντρες ήρθαν στα χέρια. Η αιτία του τσακωμού παραμένει άγνωστη.

Ένα θερμό επεισόδιο εκτυλίχθηκε μέσα σε αεροπλάνο, ανάμεσα σε δύο επιβάτες, κατά την ώρα της πτήσης σε δρομολόγιο από την Μπανγκόκ στην Καλκούτα. Η πτήση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (26/12) και μόλις χθές ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι επίμαχες στιγμές.

Στο βίντεο φαίνονται οι επιβάτες να χαστουκίζουν ο ένας τον άλλο. Η αιτία που προκάλεσε την διένεξη παραμένει άγνωστη. Στην αρχή οι δύο άντρες τσακώνονται φραστικά και μέσα λίγα δευτερόλεπτα η λεκτική διαμάχη μετατράπηκε σε σωματική.


Στην συνέχεια όλο και περισσότεροι άνδρες φαίνεται να εμπλέκονται με τον άνδρα που φοράει τα γυαλιά, να τα βγάζει και να αρχίζει να δίνει σφαλιάρες. Ο άλλος επιβάτης είναι σε θέση άμυνας, καθώς προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό του. Στο προσκήνιο ακούγονται φωνές από τους άλλους επιβάτες, προκειμένου ο ένας να σταματήσει να βαράει τον άλλο.

Το προσωπικό του αεροπλάνου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή του καβγά και κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να ηρεμήσει τον ένθερμο επιβάτη. Μάλιστα κάποια στιγμή η μια αεροσυνοδός φαίνεται να μιλάει με τον πιλότο, ώστε να του μεταφέρει τι γίνεται.

Όπως είναι φυσικό το βίντεο έχει ταξιδέψει σε όλο το κόσμο, με του χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να παροτρύνουν τις αεροπορικές εταιρείες, να βρίσκουν τους συγκεκριμένους επιβάτες και να τους απαγορεύουν να ταξιδέψουν πάλι με την εταιρεία που τους εξυπηρέτησε.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση