Αεροσυνοδός βοηθά χαμένη γάτα που έκανε βόλτες στη διάρκεια πτήσης: «Την έχασε κανείς;»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 10:04 Αεροσυνοδός βοηθά χαμένη γάτα που έκανε βόλτες στη διάρκεια πτήσης: «Την έχασε κανείς;»

Απορία πώς η γάτα έφτασε να κυκλοφορεί στους διαδρόμους τους αεροσκάφους.

Μια αεροσυνοδός βοήθησε να ενωθεί ξανά μια χαμένη γάτα με τον ιδιοκτήτη της στη διάρκεια διηπειρωτικής πτήσης, όπως φαίνεται σε βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο.

Το ασυνήθιστο περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 30 Δεκεμβρίου σε πτήση της United Airlines από το Ντάλας του Τέξας προς το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, σύμφωνα με το Storyful.

Στο βίντεο, που ήρθε τώρα στη δημοσιότητα και τράβηξε ο Ντέιβιντ Χίσλοπ, μια αεροσυνοδός φαίνεται να μαζεύει το περιπλανώμενο γατάκι, το οποίο φέρεται να περπατούσε στον διάδρομο της πρώτης θέσης.

Τελικά καταφέρνει να αρπάξει τον τετράποδο δραπέτη, οπότε και τον μεταφέρει στην αγκαλιά του στον διάδρομο, ρωτώντας αν κάποιος έχει «χάσει μια γάτα».

Ωστόσο, η γάτα καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια της αεροσυνοδού, που την επαναφέρει εκ νέου στο διάδρομο μέχρι που ο ιδιοκτήτης της καταφτάνει στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου για να την πάρει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές πώς η γάτα κατάφερε εξαρχής να διαφύγει.

Σύμφωνα με τις ταξιδιωτικές οδηγίες της United Airlines, τα κατοικίδια ζώα «πρέπει να ταξιδεύουν σε μεταφορέα που χωράει κάτω από το κάθισμα μπροστά στον επιβάτη».

Επιπλέον διευκρινίζει πως μπορεί να υπάρχει μόνο ένα κατοικίδιο ανά μεταφορέα και πρέπει να μπορεί να σηκώνεται όρθιο και να γυρίζει μέσα σε αυτόν.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα κατοικίδιο ζώο κυκλοφορεί ανεξέλεγκτο μέσα σε ένα αεροσκάφος.

Το 2021, μια αδέσποτη γάτα επιτέθηκε στον πιλότο σε πτήση με προορισμό το Κατάρ, αναγκάζοντάς τον να επιστρέψει στο σημείο αναχώρησης στο Σουδάν.

Πηγή: Storyful

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση