Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρή βρέθηκε η διεθνής μπασκετμπολίστρια Αϊντογκάν - Είχε επισκεφθεί τη γιαγιά της

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 17:06 Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρή βρέθηκε η διεθνής μπασκετμπολίστρια Αϊντογκάν - Είχε επισκεφθεί τη γιαγιά της

Ακόμα ένα θύμα θρηνεί η Τουρκία από τους σεισμούς που έπληξαν τη χώρα, αυτή τη φορά τη διεθνή μπασκετμπολίστρια Νιλάι Αϊντογκάν.

Η 30χρονη ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα 3x3 της Τουρκίας και μέχρι σήμερα τα σωστικά συνεργεία την αναζητούσαν κάτω από τα συντρίμμια στην πόλη Μαλάτεια (Μελιτινή).

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, το μεσημέρι της Κυριακής (12/2) η σορός της Αϊντογκάν ανασύρθηκε από τα ερείπια, μαζί με αυτήν της γιαγιάς της. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε και η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ.

Η Αϊντογκάν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Fanatik, βρισκόταν στην πόλη για να επισκεφθεί τη γιαγιά της, ενώ το ίδιο μέσο αναφέρει πως η άτυχη γυναίκα ήταν ξαδέρφη του νυν μπασκετμπολίστα της Μπούρσασπορ και πρώην της Φενέρμπαχτσε, Αχμέτ Ντουβερίογλου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση