Εκλογές στην Κύπρο: Προβάδισμα Χριστοδουλίδη «δείχνουν» τα exit poll

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 18:35 Εκλογές στην Κύπρο: Προβάδισμα Χριστοδουλίδη «δείχνουν» τα exit poll

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης παίρνει από 50,5 έως 53,5%, ενώ ο Ανδρέας Μαυρογιάννης από 46,5-49,5%, σύμφωνα με τα πρώτα exit polls για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Κύπρο.

Έκλεισαν οι κάλπες του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών 2023 στην Κύπρο. Μονομάχησαν ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης με όλα τα exit polls να φέρνουν νικητή τον πρώτο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα exit polls του ΡΙΚ για τον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου της Κύπρου, ο Νίκος Χριστοδουλίδης λαμβάνει 50,5 – 53,5% και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης συγκεντρώνει 46,5 – 49,5%.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα (σ.σ. 6:30 το απόγευμα) η καταμέτρηση των ψήφων, με το τελικό αποτέλεσμα να αναμένεται λίγο πριν από τις 8 το βράδυ.

Ο πολιτικός που θα διαδεχθεί τον Νίκο Αναστασιάδη αναμένεται να ανακηρυχθεί κατά τις 10 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος» στη Λευκωσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση