Viral: Πατέρας διέλυσε το αυτοκίνητο του μεθυσμένου γιου του, για να μην οδηγήσει

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 16:39 Viral: Πατέρας διέλυσε το αυτοκίνητο του μεθυσμένου γιου του, για να μην οδηγήσει

Δραστικά μέτρα αποφάσισε να πάρει πατέρας στην Ισπανία, προκειμένου να αποτρέψει τον μεθυσμένο γιο του από το να καθίσει πίσω από το τιμόνι αυτοκινήτου του και να προκαλέσει ενδεχομένως ατύχημα.  Ο Ισπανός βανδάλισε το όχημα, σπάζοντας τα παράθυρα και και προκαλώντας ζημιές και στο αμάξωμα με μια αξίνα.

Η αγάπη ενός πατέρα για τα παιδιά του είναι συνήθως πολύ δυνατή, αλλά μπορεί να εκδηλωθεί με ασυνήθιστους τρόπους.  Ένας 60χρονος άνδρας από το Logroño της Ισπανίας,  έκανε τα πάντα για να βεβαιωθεί ότι ο μεθυσμένος γιος του δεν θα καθίσει πίσω από το τιμόνι της μαύρης BMW του και ενδεχομένως να προκαλέσει μια τραγωδία. Την περασμένη εβδομάδα, η τοπική αστυνομία έλαβε κλήσεις για έναν άνδρα που βανδάλισε ένα όχημα που ήταν σταθμευμένο σε δημόσιο δρόμο στο Logroño, σπάζοντάς το με μια αξίνα. Μια διμοιρία που οδηγούσε προς την αναφερόμενη τοποθεσία του περιστατικού, παρατήρησε ένα λευκό φορτηγάκι που διέφευγε από τη σκηνή και κατάφερε να το σταματήσει. Στο εσωτερικό του βρίσκονταν ένας ηλικιωμένος άνδρας και ένας εμφανώς μεθυσμένος νεότερος επιβάτης.

Κατά την ανάκριση των δύο υπόπτων, η αστυνομία έμαθε ότι επρόκειτο για πατέρα και γιο και ότι ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν πράγματι υπεύθυνος για τον βανδαλισμό του αυτοκινήτου, η οποία άνηκε στον μεθυσμένο 32χρονο γιο του. Ο 60χρονος εξήγησε ότι είχε προσπαθήσει να πείσει το παιδί του να μην οδηγεί μεθυσμένος, αλλά μάταια. Φοβούμενος ότι θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φροντίσει να μην έχει αυτοκίνητο για να οδηγήσει.

Μετά από έναν βίαιο καβγά με τον γιο του, ο άνδρας φέρεται να άρπαξε μια αξίνα και άρχισε να σπάει τα παράθυρα, να τρυπάει τα λάστιχα και να «τρυπάει» ακόμα και το μεταλλικό αμάξωμα. Αφού τελείωσε τη δουλειά, το ζευγάρι μπήκε στο φορτηγάκι του ηλικιωμένου και έφυγε όταν άκουσε τις σειρήνες του περιπολικού.

Δεν έγινε γνωστό αν οι δύο άνδρες υπέστησαν οποιεσδήποτε συνέπειες, λαμβάνοντας υπόψη τον λόγο του βανδαλισμού, αλλά το αστυνομικό τμήμα του Λογκρόνιο ανέβασε την ιστορία στο Twitter και αμέσως έγινε viral.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση