Επίθεση σε βρεφονηπιακό σταθμό στη Βραζιλία – 4 παιδιά νεκρά και άλλα 4 τραυματίστηκαν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 17:43 Επίθεση σε βρεφονηπιακό σταθμό στη Βραζιλία – 4 παιδιά νεκρά και άλλα 4 τραυματίστηκαν

Φρίκη στη Βραζιλία με τέσσερα παιδιά να χάνουν τη ζωή τους και άλλα 4 να τραυματίζονται μετά από επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε σε βρεφονηπιακό σταθμό στην πόλη Μπλουμενάο.

Όπως έγινε γνωστό από πηγή της τοπικής κυβέρνησης στην Πολιτεία Σάντα Καταρίνα στη Βραζιλία «ένα άτομο οπλισμένο με μαχαίρι μπήκε στο σχολείο και σκότωσε τέσσερα παιδιά. Υπάρχουν επίσης τέσσερα τραυματισμένα».

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας 25χρονος άνδρας που ευθύνεται για την επίθεση συνελήφθη, χωρίς οι αρχές να δώσουν περισσότερες πληροφορίες.
Το νοσοκομείο Σάντο Αντόνιο στην πόλη Μπλουμενάο ανακοίνωσε ότι τέσσερα παιδάκια, ηλικίας από μηνών έως δύο ετών, περιθάλπονται εκεί μετά την επίθεση.

Ο πρόεδρος Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα αποκάλεσε “τερατούργημα” την επίθεση αυτή, χαρακτηρίζοντάς την ως μια “απαράδεκτη, παράλογη πράξη μίσους και δειλίας” εναντίον “αθώων, ανυπεράσπιστων παιδιών”, σε μήνυμά του στο Twitter.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση