Τουρκία: Προεκλογική εκστρατεία με... κρεμμύδια - Η δήλωση Κιλιτσντάρογλου μέσα από την κουζίνα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 13:13 Τουρκία: Προεκλογική εκστρατεία με... κρεμμύδια - Η δήλωση Κιλιτσντάρογλου μέσα από την κουζίνα

Σε βασικό θέμα της προεκλογικής εκστρατείας εξελίσσεται το… κρεμμύδι και η τιμή του στην Τουρκία. Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου φωνάζει για την αύξηση της τιμής του δείχνοντας τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως υπεύθυνο της ακρίβειας συνολικότερα.

Ο Κιλιτσντάρογλου μιλώντας μέσω βίντεο από την κουζίνα του και κρατώντας ένα κρεμμύδι, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, δήλωσε:

«Να είστε σίγουροι πως δεν σέβονται τους συμπολίτες τους. Διότι δεν τους έμεινε, τίποτα, κανένα αφήγημα. Στην πραγματικότητα αυτή είναι η ατζέντα μας. Επαναλαμβάνω, αυτό είναι το θέμα του πολίτη (σ.σ. το κρεμμύδι, η ακρίβεια). Εκείνοι ξέρουν πως όταν θα έρθω στην εξουσία, θα έρθει η δημοκρατία, θα ξεκινήσει η ροή των χρημάτων, θα έρθουν οι επενδύσεις, θα πέσει η ισοτιμία του συναλλάγματος, θα αυξηθεί η αγοραστική δύναμη και θα έρθει η ευημερία.

Τόσο απλό κι όλα αυτά σίγουρα θα γίνουν. Αν όμως εκείνος ( Ερντογάν) παραμείνει στην εξουσία, αυτό το κρεμμύδι που έχω στο χέρι μου θα πάει στις 100 λίρες! Σήμερα κοστίζει 30 λίρες. Ένα απλό κρεμμύδι είναι, ένα κρεμμύδι. Δεν ντρέπονται; Τον λαό τον υποχρέωσαν σε ένα ξερό κρεμμύδι» τόνισε ο υποψήφιος για την Προεδρία, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση