Εκλογές στην Τουρκία: Νέα δημοσκόπηση δείχνει προβάδισμα Κιλιτσντάρογλου 5 μονάδων έναντι του Ερντογάν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 12:28 Εκλογές στην Τουρκία: Νέα δημοσκόπηση δείχνει προβάδισμα Κιλιτσντάρογλου 5 μονάδων έναντι του Ερντογάν

Ακόμα μια δημοσκόπηση στην Τουρκία δείχνει τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ως επικρατέστερο για την προεδρία της χώρας έναντι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η δημοσκόπηση του ινστιτούτου Konda που δόθηκε σήμερα 3 μέρες πριν τις εκλογές στη δημοσιότητα δείχνει τον Κιλιτσντάρογλου να προηγείται 5 μονάδες του Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση εμφανίζει τον Ερντογάν να εξασφαλίσει στην πρόθεση ψήφου 43,7% και τον Κιλιτσντάρογλου 49,3%.

Ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό δε θα του αρκούσε για να κερδίσει από τον πρώτο γύρο και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναληπτικού γύρου μεταξύ των δύο υποψηφίων στις 29 Μαΐου.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση