Κατέκτησε το Έβερεστ βετεράνος που έχασε τα πόδια του στο Αφγανιστάν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 16:30 Κατέκτησε το Έβερεστ βετεράνος που έχασε τα πόδια του στο Αφγανιστάν

«Με ένα βήμα τη φορά, μπορούμε να ανεβούμε στο Έβερεστ».

Στις 19 Μαΐου 2023, ο Χάρι Μπούντα Μαγκάρ έγινε ο πρώτος διπλά ακρωτηριασμένος πάνω από το γόνατο που έφτασε στην κορυφή του Έβερεστ.

Όπως ανέφερε το Reuters o βετεράνος του πολέμου Χάρι Μπούντα Μαγκάρ έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος ακρωτηριασμένος στο γόνατο που ανέβηκε στην κορυφή του Έβερεστ. Παρά το γεγονός ότι έχασε τα πόδια του στο Αφγανιστάν πριν από 13 χρόνια, αποδεικνύει ότι η αναπηρία δεν αποτελεί εμπόδιο.

«Ο τρόπος με τον οποίο πετυχαίνω τους στόχους μου, είναι απλά να εστιάζω σε αυτό που κάνω. Υπάρχει τόσος πολύς περισπασμός γύρω σου και σε όλο τον κόσμο. Εγώ απλά εστιάζω σε αυτό που αγαπώ και σε αυτό που πρέπει να κάνω. Αυτό είναι όλο. Με ένα βήμα τη φορά, μπορούμε να ανεβούμε στο Έβερεστ», ανέφερε μετά το επίτευγμά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση