Στην Αντίπαρο ήδη ο Μπαράκ Ομπάμα – Δεξίωση στο σπίτι του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 14:20 Στην Αντίπαρο ήδη ο Μπαράκ Ομπάμα – Δεξίωση στο σπίτι του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον

Στο σπίτι που έχουν στην Αντίπαρο ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον βρίσκονται ήδη ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ, σύμφωνα με όσα είπε σήμερα (16.06.2023) στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα έφτασαν στην Αντίπαρο χθες και μάλιστα ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον διοργάνωσαν και δεξίωση στο σπίτι τους προς τιμήν του πρώην προέδρου και της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.Ω

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του θα παραμείνουν σε Πάρο και Αντίπαρο και σήμερα θα δειπνήσουν σε γνωστό εστιατόριο στη Νάουσα.

","width":136,"height":146}}}

Ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος ήρθε στην Ελλάδα γιατί την άλλη Πέμπτη, 22 Ιουνίου θα μιλήσει στο SNF Nostos Conference 2023, για τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση