ΗΠΑ: Κεραυνός χτυπά αεροπλάνο σε αεροδρόμιο του Άρκανσο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 19:58 ΗΠΑ: Κεραυνός χτυπά αεροπλάνο σε αεροδρόμιο του Άρκανσο

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που κεραυνός πέφτει πάνω στην ουρά αεροπλάνου εν μέσω σφοδρής καταιγίδας στο Άρκανσο.

Τη σοκαριστική στιγμή που ένας κεραυνός χτυπά αεροπλάνο της American Eagle γεμάτο επιβάτες κατά τη διάρκεια καταιγίδας στο Άρκανσο κατέγραψε βίντεο.

Το στιγμιότυπο σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά την προσγείωσή του. Το Embraer E175 περίμενε να περάσει η καταιγίδα πριν κατευθυνθεί προς την πύλη, όταν η τρομακτική λάμψη «διαπέρασε» το αεροσκάφος το απόγευμα της Κυριακής (25/6).

Ο εικονολήπτης, ο οποίος κατονομάζεται στο Viral Press ως Jason William Hamm, ακούγεται να μιλάει για προηγούμενο κεραυνό που έπεσε λίγο νωρίτερα, σύμφωνα με τη Daily Mail λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι χτύπησε το αεροπλάνο, και πάλι όμως θα ήταν ένα καταπληκτικό βίντεο».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, άλλος ένας κεραυνός χτυπά την ουρά του αεροσκάφους, κάνοντας τους ανθρώπους πίσω από τον κ. Hamm να φωνάζουν από ενθουσιασμό αλλά και φόβο.

Σπινθήρες φαίνονται να βγαίνουν από την ουρά, καθώς οι θεατές είναι έκπληκτοι και κάποιος φωνάζει «ουάου, αυτό δεν είναι καλό».

πηγή: news247.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση