Ταριχευμένος κροκόδειλος, πολλά AK47 και φωτογραφίες από κομμένα κεφάλια: Στα «άδυτα» του σπιτιού του Πριγκόζιν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 20:14 Ταριχευμένος κροκόδειλος, πολλά AK47 και φωτογραφίες από κομμένα κεφάλια: Στα «άδυτα» του σπιτιού του Πριγκόζιν

Απίστευτα ευρήματα εντόπισαν οι ρωσικές υπηρεσίες, σε έφοδο στη βίλα του αρχηγού της Wagner, Πριγκόζιν, μετά το μίνι πραξικόπημα.

Ο κόσμος των Ρώσων ολιγαρχών απέχει πολύ από αυτό που οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να φανταστούμε. Αυτό αποδεικνύεται από το εσωτερικό του εξόριστου επικεφαλής της Wagner, Yevgeny Prigozhin, στο παλάτι του οποίου έγινε πρόσφατα έφοδος στην Αγία Πετρούπολη.

Το σπίτι του επικεφαλής της Wagner, Yevgeny Prigozhin, αποκαλύφθηκε μετά από μια εφνιδιαστική έφοδο της αστυνομίας. Οι δυνάμεις ασφαλείας στήθηκαν στο παλάτι του στην Αγία Πετρούπολη από τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, αφού ο πρώην "σεφ" του ηγέτη επιχείρησε να οργανώσει πραξικόπημα και στη συνέχεια εξορίστηκε στη Λευκορωσία.

","width":136,"height":146}}}

Κατά την έφοδο στην έπαυλή του βρέθηκαν αποθέματα μετρητών και ράβδων χρυσού, όπλα και διαβατήρια, ενώ εικόνες από την έφοδο μοιράστηκε η φιλοκρεμλινική εφημερίδα Izvestia.

Πυρομαχικά, περούκες, ακόμη και ένας ταριχευμένος αλιγάτορας βρέθηκαν μέσα στην εκκεντρική ιδιοκτησία.

Οι περούκες και οι μεταμφιέσεις αφορούσαν μια σειρά από διαφορετικές εμφανίσεις, με όλα τα είδη χτενισμάτων από καστανά έως γκρι. Διάφορες εικόνες του ολιγάρχη με διάφορες μεταμφιέσεις κυκλοφόρησαν επίσης σε κανάλια Telegram που ευνοούν το Κρεμλίνο - αν και προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επαλήθευση ή απόδειξη ότι αυτές δεν ήταν πειραγμένες και επεξεργασμένες.

Σε μια περίεργη στιγμή, εντοπίστηκαν επίσης τα αποκεφαλισμένα κεφάλια των εχθρών του ηγέτη σε έναν πίνακα.

Η χλιδάτη γιαφκα είχε επίσης πολλά από τα συνήθη παρελκόμενα που συνδέονται με τα αρχοντικά σπίτια, όπως ένα πιάνο στο διάδρομο, ένα ελικοδρόμιο, ένα γυμναστήριο, μια σάουνα, ένα τζακούζι και μια εσωτερική πισίνα.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση